Restavracije & Bari

Peč je namenjena restavracijam, ki želijo strankam ponuditi meso in ostale jedi iz pravega žara in želijo to storiti na najboljši možen način kar jim peč Kopa omogoča.

Zaradi svoje hitrosti boste lahko obstoječe mize zavrteli veliko hitreje kot sedaj.

Strankam boste lahko ponudili sočne jedi z nepogrešljivo aromo po žaru na oglje in pri tem bodo porabili zelo malo oglja in segrevanje kuhinje bo neprimerljivo nizko v primerjavi z konvencionalnim žarom na oglje.






Kopa peč

Lastniki restavracij
najbolj cenijo

  • hiter povratek investicije,
  • visoka kvaliteta hrane - zadovoljne stranke,
  • nizki stroški obratovanja – zaradi nizke porabe oglja in nabavne cene oglja,
  • neodvisnost od plinskega in električnega omrežja,
  • nizki stroški instalacije (odvisno od lokalnih prepisov),
  • kvaliteten design peči, ki jo naredi primerno za pečenje pred gosti,
  • različne barve preči pri umeščanju v prostor,
  • možnost pridobivanja novih strank s showom ki ga žar peč Kopa omogoča v kolikor kuhajo pred strankami.




Kopa peč

Kuharji bodo cenili

  • hitra, enostavna, zanesljiva uporaba,
  • hitrost peke,
  • visoka kvaliteta hrane,
  • nizko sevanje toplote in s tem boljši pogoji dela v kuhinji,
  • možnost priprave raznovrstnih jedi v peči – meso, ribe, zelenjava, jedi v ponvah, kruh,
  • visoka kapaciteta glede na zavzet prostor,
  • hitro zagrevanje - do 30 minut,
  • Po kosilu se lahko peč postavi v "stand bay" in ponovno prižge za večerjo.